Στο πλαίσιο της συμμετοχής της σχολικής μας κοινότητας στις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για  ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας… 

  • από τη Δευτέρα 11/4/2022 έως και την Παρασκευή 15/4/2022 όλοι έφεραν για ανακύκλωση παλιό και άχρηστο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τόνερ και μελάνια εκτυπωτών και λαμπτήρες  στους ειδικούς κάδους που έχει  τοποθετήσει ο Δήμος Πατρέων στο σχολείο μας. 
  • Την Τετάρτη 13/4/2022 στις 18:30 μ.μ. στο πλαίσιο ενημέρωσης της σχολικής μας κοινότητας για την σωστή και αναγκαία ανακύκλωση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακό σεμινάριο από τον κο Κουσκούρη Πολυζώη, Διευθυντή Παραγωγής 3Ε με τίτλο:

“Γνωρίζω την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών!!…

Μια άλλη πτυχή της Ανακύκλωσης…για ένα καθαρό περιβάλλον”

  • την Πέμπτη 14/4/2022 ο κος Θωμάς Κουτρούμπας, εκπρόσωπος της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. ενημέρωσε τους/τις μικρούς/ές μαθητές/τριες για τις περιβαλλοντικές αξίες, για την αμοιβαία σχέση ανθρώπου και φύσης, για την διαχρονική εξέλιξη των ζώων της Ελλάδας, την ιδιαίτερη χλωρίδα της περιοχής μας έτσι ώστε να αντιληφθούν την διαφορετικότητα του περιβάλλοντος που συναντούν και να θέλουν να το προστατέψουν από τους κινδύνους που θα αναγνωρίσουν τα ίδια τα παιδιά. Η ενθάρρυνση των παιδιών για ανάπτυξη πράσινων συνηθειών θα οδηγήσει στην ευαισθητοποίηση και το σεβασμό για το περιβάλλον.
Μέρες ανακύκλωσης στο σχολείο…