Αγαπητοί γονείς

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 με την τελετή του Αγιασμού στις 08:15 π.μ.

Μετά το πέρας του Αγιασμού οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης θα παραμείνουν στο προαύλιο με συνοδεία ενός γονέα για να ενημερωθούν, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν. Όσοι γονείς θα χρειαστούν βεβαίωση για την δουλειά τους παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για να τις ετοιμάσουμε.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών στο σχολείο θα γίνεται  κάθε πρωί  από τις 08:00 έως 08:15 και η αποχώρηση θα γίνεται στις 13:15 μ.μ. για όσους /ες δεν παραμένουν στο Ολοήμερο Τμήμα ως εξής :

Από την είσοδο της οδού Θεοτοκοπούλου θα εισέρχονται/εξέρχονται οι μαθητές/τριες των Α, Γ τάξεων και από την είσοδο της οδού Σικελιανού οι μαθητές/τριες των B, Δ, Ε, ΣΤ τάξεων  

Η έγκαιρη προσέλευση και η καλά οργανωμένη και ελεγχόμενη αποχώρηση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση του διδακτικού έργου και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου γενικότερα, είναι δε μαζί με την υπηρεσία των εφημερευόντων εκπαιδευτικών ο μηχανισμός εκείνος που προστατεύει την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών και του προσωπικού του σχολείου

Η είσοδος/αυλόπορτα (επί της οδού Θεοτοκοπούλου και επί της οδού Άγγελου Σικελιανού ) ανοίγει στις 08.00 π.μ. και κλείνει στις 8.15 π.μ.

Η καθυστερημένη πρωινή προσέλευση μαθητών στο σχολείο δημιουργεί σοβαρό παιδαγωγικό πρόβλημα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Για το λόγο αυτό οι μαθητές/τριες που καθυστερούν αδικαιολόγητα και επανειλημμένως θα εισέρχονται στο σχολείο στις 09:40.

Το πρωί οι μαθητές/τριες θα προσέρχονται χωρίς τη συνοδεία των γονέων στο προαύλιο και θα παραμένουν στο χώρο του προαυλίου στη σημειωμένη θέση του τμήματός τους στην οποία θα βρίσκεται ο/η υπεύθυνος/η εκπαιδευτικός του τμήματος (για τους/τις μαθητές/τριες της Α τάξης θα υπάρχει καθοδήγηση από τις εκπαιδευτικούς):

Τμήμα Α1 : Μαρίνη Παναγιώτα

Τμήμα Α2 : :Πέρρου Ειρήνη

Τμήμα Β1 : Σωτηροπούλου Ασπρούλα

Τμήμα Β2 : Ανδρουτσοπούλου Αθανασία

 Τμήμα Γ1 :  Λαμπροπούλου Γεωργία

Τμήμα Γ2 : Φρεμεντίτη Χριστίνα

 Τμήμα Δ1 : Μακρή Σταυρούλα

Τμήμα Δ2: Γεωργοπούλου Θεοδώρα

Τμήμα Ε1 : Κόλλιας Χρήστος

 Τμήμα Ε2 : Κατσικαρέλης Ιωάννης

Τμήμα Ε3:Μάντζου Βασιλική

Τμήμα ΣΤ1 : Τασιοπούλου Γεωργία

Τμήμα ΣΤ2 : Ανδρουτσοπούλου Ασπασία

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 η Πρωινή Ζώνη (07:00 π.μ.) το Πρωινό και Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (για όσους έχουν δηλώσει)

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο έχει ανοξείδωτο θερμοθάλαμο  για να ζεσταίνονται με υγιεινό τρόπο τα φαγητά των παιδιών. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλα τα παιδιά να έχουν ειδικά δοχεία κατάλληλα να μπαίνουν σε αυτόν τον φούρνο (ανοξείδωτα) και να γράψουν το όνομα τους με τρόπο που να μην σβήνει πάνω στο δικό τους δοχείο.

Οι μαθητές/τριες θα έχουν ατομικά κουτάλια και πηρούνια, πετσέτα που θα την παίρνουν μαζί τους κάθε μέρα για να πλένεται και δοχείο για το νερό

Το νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου διαμορφώνεται ως εξής:

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου που παρακολουθούν το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου δύναται σύμφωνα με νέα οδηγία του ΥΠΑΙΘΑ να λαμβάνει χώρα ή στις 14.55 με το πέρας της πρώτης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης ή στις 15:50, με το πέρας της δεύτερης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την ώρα αποχώρησης των παιδιών που έχουν δηλώσει να παρακολουθήσουν το Ολοήμερο Τμήμα ως την Τρίτη 12/09/2023 .

 Ευχόμαστε υγεία και θετική διάθεση για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ                                            Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ